Beşiktaş’ta Gedson Fernandes’in yerine iki aday

Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek sezona moralli bir başlangıç yapan Beşiktaş, ligin ilk maçına çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’in ilk haftasında yarın akşam saat 21.45’te Samsunspor’la deplasmanda karşılaşacak. Bu kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin yanında kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor.

Zorlu deplasmanda, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında ayak bileğinden sakatlanan Gedson Fernandes’in forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un, Portekizli futbolcunun yerine Onana veya Salih Uçan’a şans vermesi bekleniyor. Geçen sezon beklentileri karşılayamayan ve sezonun 2. yarısını Marsilya’da kiralık olarak geçiren Jean Onana, süre almaya başladı.

Kamerunlu futbolcu, hem hazırlık maçlarında hem de Süper Kupa maçında forma giydi. Onana’nın, özellikle Galatasaray derbisinde sergilediği futbol teknik heyeti memnun etti. Bu nedenle, 24 yaşındaki oyuncunun Samsun’da formaya bir adım daha yakın olduğu kaydedildi. Giovanni van Bronckhorst’un, Gedson’un yokluğunda 11’de yer vermeyi düşündüğü diğer isim ise Salih Uçan. Hollandalı teknik adamın kararını, maç günü vereceği belirtiliyor.

 

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir