Galatasaray’da yönetici Mehmet Cibara’dan Erden Timur ve İlkin Aydın açıklaması!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Radyospor’a açıklamalarda bulundu.

KEREM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAMIŞTIR
5-0’lık Beşiktaş yenilgisi ile ilgili şunları söyledi: “Zor bir gece geçirdik. Çok kötü bir mağlubiyet oldu. Soyunma odasından dışına içine kadar. Otoparktan yönetim kuruluna kadar olan dedikoduları bu oyuncular hak etmiyor. Okan Buruk ve ekibi, oyuncular son 2 senedir başarıdan başarıya koştu. Bir maç yüzünden bu kadar ağır konuşulmamalı, hakaret edilmemeli. Linç kampanyalarına tamamen karşıyım. Toparlanılacaktır ve başarıdan başarıya koşmaya devam edilecektir”

“Yönetim kurulunda gündeme gelmedi. Kerem’in böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Galatasaray’ın en değerli oyuncularından biri. 2 senelik şampiyonluk sürecinde ilk senenin en önemli oyuncularından biriydi. Orada olanı soyunma odasındaki oyuncular bilir. Oradan da bilgi sızıyorsa asıl sıkıntı da oradadır. Kerem’in böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum. Bu bir bilinçli saldırıdır. Soyunma odasından bu bilgilerin çıkmaması gerekir”

İLKİN AYDIN’A HAKSIZLIK YAPILDI
Mehmet Cibara, İlkin Aydın için şunları kaydetti: “Hiçbir oyuncumuz hiçbir teknik elemanımız bu tip diyalogları duymayı hak etmiyor. Olimpiyatlar devam ettiği için devam etmek istemiyorum ama oyuncuların hedef gösterilmesi çok yanlış bir şey. Olimpiyattan sonra bunlar ile ilgili uzun uzun konuşacağız. Milli takımda kulüpçülük olmaz. Bu çirkinlikler olmamalı. İlkin Aydın’a yüzde 100 haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Zamanı geldiğinde daha çok konuşacağız. Bu tür iddiaların hiç kimseye faydası yok”

ABDİ İPEKÇİ EKİM AYINDA TESLİM EDİLECEK
Abdi İpekçi, Ekim aylarında teslim edilecek. Her geçen gün ilerleme olduğunu görüyoruz. 25 Eylül’de Süper Kupa maçı oynanacak. O zamandan önce teslim edilecek ve işler bitecek. Erkek Basket Takımı orada oynayacak ancak Kadın Basketbol Takımı hakkında bir gelişme yok. Kadın takımı için henüz kararımızı veremedik. Federasyon ile bu görüşmeleri tamamlayıp bitirmek istiyoruz. Her sene olduğu gibi Final Four’da ve yurt içinde ve yurt dışında göstermek istiyoruz”

ERDEN TİMUR İDDİASI
Bazı yönetim kurulu üyelerinin Erden Timur’un dönmesini istediği, Timur’un dönmemesi durumunda görevlerinden istifa edecekleri iddia edildi. Mehmet Cibara, bu iddiaların yönetim kurulunda konuşulup konuşulmadığı hakkında açıklama yaptı. Cibara, “Yönetim kurulunda böyle bir şey konuşulmadı. Sportif’de konuşuluyor mu bilmiyorum ama Metin Öztürk 2. Başkanımız hem de Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ile konuşuyoruz. Bu söylediklerinizle ilgili hiçbir şey konuşulmadı. Ama yönetim kurulunda da bu durumlarla ilgili hiçbir görüşme olmamış” dedi.

ERDEN TİMU SEÇİM OLUR, ADAY OLUR GELİR
“Yorum yapılacak pek bir durum yok. Galatasaray’a ne yöneticiler geldi, gitti. Burada isimlerden ziyade Galatasaray’ın başarısı önemlidir. Her türlü organizasyon, başarı başkana yazar. Başkan sorumludur. Erdem Timur da bu göreve gelmiş diğer her şeyini vermiş isimler gibidir. Eğer tekrar gelmek istiyorsa seçimler vardı girebilirdi. Ya da bundan sonraki seçime girebilir. Seçim olur, aday olur gelir”

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir