İspanya’dan Fenerbahçe için çılgın transfer iddiası! İşte Mourinho’nun Real Madrid’den istediği iki yıldız

Fenerbahçe’ye imza atmasıyla tüm dünyada büyük yankı uyandıran Jose Mourinho, Real Madrid’de forma giyen iki yıldızın transferini istiyor. İsopanyol basını Portekizli teknik adamın iki futbolcunun ismini yönetime verdiği ve kısa süre içinde girişimlerin hız kaznaacağı ifade edildi. İşte detaylar…

ÖNCE SEÇİM SONRA TRANSFER

Fenerbahçe’de Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışıyor. Sarı-lacivertli kongre üyeleri 9 Haziran Pazar günü Fenerbahçe’nin yeni başkanını seçecek. Başkanlık seçiminin ardından transfere ağırlık verilecek. Başkan adaylarından Ali Koç ve Aziz Yıldırım seçim öncesi yaptıkları konuşmalarda şampiyonluk için iddialı kadro kurulacağını açıklamışlardı.

İSPANYA’DAN FLAŞ TRANSFER İDDİASI

Fenerbahçe’de yeni başkanın kim olacağı merak edilirken İspanyol basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen Defensa Central’de yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Real Madrid’de forma giyen Nacho Fernandez ve Arda Güler’in transfer edilmesini istedi.

NACHO BEDAVA ARDA KİRALIK

Habere göre Fenerbahçe’nin bonservisi sona eren Nacho Fernandez ile görüşmelere başladığı iddia edilirken Arda Güler’in de kiralanması için Real Madrid ile görüşmelere başlayabileceği aktarıldı.

Haberin detayında “Gelecek vaat eden genç Türk oyuncu için yapılan teklif geri çevrildi çünkü Real Madrid’de kalmak istiyor ve kulüp kiralık bir hamle düşünmüyor. İspanyol stoperin durumu ise tamamen kendisine bağlı. Masada bir yenileme teklifi ve piyasada başka seçenekler var. Mourinho ona Madrid’deki ilk deneyimini yaşattı ve kariyeri boyunca gösterdiği gelişime çok değer veriyor, bu yüzden onu transfer etmek istiyor.” denildi.

“TRANSFERLER ZOR”

Defensa Central’de yer alan haberde Jose Mourinho’nun iki oyuncuyu da kadrosuna katmak istese de bu oyuncuların Fenerbahçe’ye transfer olmasının zor olduğu aktarıldı.

Jose Mourinho’nun Roma’da geçirdiği dönemin ardından yeniden tarih yazmak için Fenerbahçe’nin başına geçtiği vurgulandı. 

Real Madrid’in birçok oyuncusuna talip olduğu belirtilen haberde “Real Madrid dünyanın en iyi oyuncularına sahip ve bu da tüm kulüplerin bu oyunculara bakmasına neden oluyor. Özellikle de daha az dakika oynayan ya da kulüpte daha az geleceği olanları, çünkü onları ikna etmek çok daha kolay.” ifadelerine yer verildi.

“NACHO’YA TEKLİFLER VAR”

Nacho Fernandez’in transfer pazarında istenilen bir oyuncu olduğu vurgulanan haberde “Mourinho’nun isteyeceği iki oyuncudan Nacho daha elverişli bir durumda ancak Amerika Birleşik Devletleri ve Suudi Arabistan’dan daha ilginç teklifler var. Ayrıca, hayatının kulübünde bir yıl daha devam etmek için hala zamanı var.” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx