Ruben Dias: Sahip olduğumuz kaliteyi biliyoruz!

EURO 2024’te Türkiye’nin de bulunduğu F Grubu’nda mücadele edecek olan Portekiz’de Ruben Dias, Çekya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Takım ruhu oluşturmaları gerektiğini belirten Ruben Dias, “Favori sözcüğüne odaklanmayı sevmiyorum. Hepimiz sahip olduğumuz kaliteyi biliyoruz, turnuvada özel bir şeyler başarmamız gerektiğinin farkındayız. Genç ve tecrübeli oyuncular arasında güzel bir uyum var. Daha fazla turnuvada rekabet ederek zorlukları birlikte aşmak, bunun gibi büyük bir turnuvada ihtiyacımız olan takım ruhunu oluşturmamıza yardım ediyor.” dedi.

Hırvatistan’a 2-1 mağlup oldukları hazırlık maçının hatırlatılması sonrası Ruben Dias, “Geliştirmemiz gereken çeşitli konuları görmek ve bunların üzerinde düşünmek için önemli bir maçtı. Artık turnuvaya başlıyoruz ve o maçtan çıkardığımız derslerle bugün çok daha hazırız” ifadelerini kullandı.

UEFA Uluslar Ligi’ndeki rakipleri Çekya’yla yeniden karşılaşmaları hakkında değerlendirmede bulunan Ruben Dias, “Tabii ki rakibimize karşı kazandığımız maçlar bizim için güven faktörü olacak. Ancak o maçları unuttuk ve şartların farklı olduğunun farkındayız. Çekya takımının çoğu aynı oyunculardan oluşsa da yaklaşım olarak sahada farklı bir ekibe karşı oynayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx